De workshop was ontzettend gezellig. Ik heb geleerd hoe ik zelf mijn benen kon ontharen, wat echt super handig is. Ik ging met gladde benen weer naar huis en voortaan kan ik het zelf thuis doen. Heel fijn! 

Annefleur

Ik vond het wel eng om met onbekenden deze workshop te doen, maar dat viel enorm mee. We hebben veel gelachen. En ik kan nu zelf mijn benen suikeren (ontharen). Het is wel lastig om te leren, maar ik weet nu in ieder geval hoe het moet.

Charlotte

Erger jij je ook aan die stoppelhaartjes op je benen? Droom jij ook van een mooie, gladde, zachte huid? 

Met suikerontharing krijg je dat voor elkaar! Je kunt gewoon zelf, thuis aan de slag om je benen mooi te krijgen. Alleen is dat in het begin best lastig: het suikeren vraagt een speciale techniek, die je niet zomaar in de vingers hebt.

Daarom bieden wij nu workshops aan om je te leren zelf je benen te ontharen. Met suiker.

Tijdens deze workshop leg ik kort iets uit over de theorie van het suikeren. Maar vooral gaan we lekker aan de slag om te oefenen met de suiker. Je krijgt je eigen spateltje, waarmee je op je eigen benen oefent. Ik kan je direct helpen, aanwijzingen geven, zodat je de techniek goed in de vingers krijgt.

Het organiseren van de workshops is voor ons nieuw. Daarom vragen we nu nog niet de hoofdprijs. Je kunt je inschrijven voor de workshop voor de belachelijk lage prijs van €20. Dat blijft niet zo! De workshop krijgt uiteindelijk echt een ander prijskaartje. Maar we willen zelf wat ervaring opdoen met deze nieuwe manier van werken. Daarom is de workshop nu nog lekker goedkoop. Good for you! Want jij krijgt wel gewoon een volwaardige workshop. Daar heb je de rest van je leven profijt van!

Workshop maandag 21 oktober

13.30 uur – 16 uur

Korte Koediefstraat 3a
Den Haag

Workshop 23 oktober

13.30 uur – 16 uur

Jufferstraat 96
Rotterdam

Workshop 25 oktober

13.30 uur – 16 uur

Ketelboetersteeg 6
2311 TN Leiden

Ik kan niet op deze data, maar ik ben wel geïnteresseerd.

%d bloggers liken dit: